Lucie Hørlyk, en dansk vestindisk forfatter - Riis, Thomas (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Hundredåret for Danmarks salg af sine sidste kolonier i Vestindien i 1917 nærmer sig. I den anledning skriver professor Thomas Riis om den i dag så godt som ukendte ‘koloniforfatter’ Lucie Hørlyk (1870-1912).