I en medarbejders fodspor. Poul Rovsing Olsens samling i Dansk Folkemindesamling - Agerskov, Nina (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Komponist – jurist – etnolog; en sjælden kombination, der gav sig udslag i en sjælden karriere – gerne med mikrofon i hånd, parat til at dokumentere de mange musikalske universer, der trives udenfor Europa.