Universitetsbibliotekets bygninger på Nørre Fælled - Dyrbye, Claës (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Byggeriet af Universitetsbibliotekets 2. afdeling - det senere Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek, nu en del af Det Kongelige Bibliotek - gik heldigvis bedre end Fiskebækbroen - på trods af de såkaldte Franki-pæle!