Portræt af Hans Hertel - set med forlæggerens øjne - Riis, Johannes (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Forlagsdirektør Johannes Riis bringer sin karakteristik af Hans Hertel som – blandt meget andet – en “litteraturens vaneforbryder".