Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Bogforum 2013; Bogseminar 2013; Steen Bille Larsen, Pernille Drost; Guaman Poma-konference; Udstillinger; Churchill’s Finest Hour; Nordic Bookbinding 2013; Foredrag; International Forfatterscene; Ordscenen; Hanne-Vibeke Holst; Koncerter; DiamantEnsemblet 10 år; Fyraftenskoncerter; Kulturnat; Carl Nielsen Prisen; Erhvervelser;