"Vi lever og aander i Valg". Med DNSAP til valg i Vendsyssel 1935 - Schreiber Pedersen, Lars (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Umiddelbart kan det synes som lidt af et paradoks for et parti, hvis hedeste ønske det var at komme parlamentarismen og demokratiet til livs, men ikke desto mindre: Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti (DNSAP) deltog i samtlige valg, partiet kunne blive opstillet til.