Margaret Thatcher (1925-2013) - en kontroversiel politiker i det 20. århundrede - Sevaldsen, Jørgen (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
I foråret 2013 arrangerede Det Kongelige Bibliotek foredragsrækken "Kontroversielle politikere i det 20. og 21. århundrede".Foredraget om Storbritanniens konservative premierminister 1979-1990 Margaret Thatcher bringes her i en lettere revideret udgave. Forfatteren har tidligere biograferet Winston Churchill (2004) og feltmarskal Bernhard Montgomery (2007) og skrevet værker om nyere britisk historie og samfundsforhold.