Ministerens ordbog. Matthias Moths store danske ordbog 1700-1717 - Eegholm-Pedersen, Svend (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Det er ikke hver dag en 300 år gammel bog bliver dagens hovedhistorie i medierne, men det var hvad der skete da Moths Ordbog gik i luften online i oktober. Ordbogen er da også helt usædvanlig ved ikke – som det ellers dengang var sædvane – kun at indeholde det almindeligt accepterede tale- og skriftsprog, men også det folkelige og “vulgære”.Moths Ordbog giver os dermed et sjældent indblik i 1700-tallets slang og hverdagssprog. Den kan findes på adressen <mothsordbog.dk>.