Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2012)
Indhold: Et sjældent indblik ind i Nephews maskinrum; Det Kongelige Bibliotek har indledt et unikt samarbejde med det danske rockorkester Nephew om at dokumentere bandets indspilningsproces; Danske noder til populærmusik er nu færdigregistreret; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Digitalisering af den danske nationallitteratur – ProQuest 17; Værk af Johan Svendsen online; Personlige visebøger: Indblik i tre unge mænds forestillingsverden; Dansk Folkemindesamling har åbnet en hjemmeside; Udstillinger; Foredrag; International forfatterscene; Salon i Diamanten; Har du rettighederne?; Bremser ophavsrettighederne kunst og kulturformidlingen?; Operaintroduktion; liT.house; Det Humanistiske Fakultetsbibliotek; CPH:LITT; Students only!; Musik; Publikationer;