Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2012)
Indhold: Det Kongelige Bibliotek på mobilen; Det Kongelige Biblioteks søgesystem REX er nu tilgængelig i en mobilgrænseflade; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; International forfatterscene; Et Øjeblik; Operaintroduktioner; Vidensfestival 2012; Konference: Ekstremisme og Eksklusion; liT.house; Musik; Erhvervelser; Publikationer