Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2011)
Indhold: Jydske Lov, I artiklen ””Jyske Lov” vender tilbage”, af Erland Kolding Nielsen, (Magasin, 2011: 1, side 19-31) var en del af afsnittet side 28: "Hvad fik Sverige?" desværre faldet ud. Her følger afsnittet uden udfald: Hvad fik Sverige; Bøger og bibliotek; De Vises Sten til Det Kongelige Bibliotek; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; Musik; Erhvervelser; Publikationer