Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2010)
Indhold: Bøger og bibliotek; Danmarks ældste musik fra 1170 udgivet; Øget fart på tilkørslen til bibliotekets digitale motorveje; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; International forfatterscene; Sjón; Musik; Erhvervelser; Publikationer;