Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2010)
Indhold: Bøger og bibliotek; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Dronningens ansigt – et blandt mange; Portrætkunsten i dansk bladtegning; Foredrag; International forfatterscene; Ingo Schulze; Herbjørg Wassmo; John Irving; CPH.LITT: De store nordiske; Musik; Erhvervelser; Publikationer;