Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2010)
Indhold: Publikationer; Erhvervelser; Musik; Günter Wallraff: Martin Walser; Uwe Tellkamp; Foredarag og debat; Udstilligner; Bøger og bibliotek;