Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2009)
Indhold: Bøger og bibliotek; De ældste danske bøger digitaliseres; Udstillinger; Foredrag og debat; International forfatterscene; Dario Fo; Monica Ali; Fra skitse til Sort Diamant; H.O. Lange-Prisen til Steffen Heiberg; Musik; Erhvervelser; Publikationer