Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2009)
Indhold: Bøger og bibliotek; Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, Gothersgade 140; Det Samfundsvidenskabelige Fakultets bibliotek har slået dørene op til et nyt studiecenter i det tidligere Botanisk Laboratorium; Fiolstræde havde sidste åbningsdag 8. april 2009; Det smukke bibliotek i Fiolstræde er ikke længere rammen om en klassisk biblioteksvirksomhed; Bogsalen i Fiolstræde vil dog fremover skulle fungere som læse og arbejdssal; Carl Nielsens værker er nu udgivet og kommenteret i 35 bind; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredragsrækken Kunst & Kærlighed; International forfatterscene; Jan Kjærstad; Salman Rushdie; Musik; STUDENTS ONLY!; Erhvervelser; Publikationer