Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2006)
Indhold: Publikationer; Erhvervelser; Musikarrangementer; Foredrag; Udstillinger; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Det Kongelige Bibliotek og Google Scholar; En stor del af Det Kongelige Biblioteks ressourcer i REX og ELEKTRA er søgbare i Google Scholar; Bøger og bibliotek; I REX kan nu bestilles bøger til afhentning på Fakultetsbibliotek for Natur- og Sundhedsvidenskab (Nørre Allè); § 20 - spørgsmål og svar om Jydske Lov og Det Kongelige Bibliotek;