Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2006)
Indhold: Bøger og bibliotek; Rift om læsepladserne; Københavns Universitetsbibliotek, Det Kongelige Bibliotek, satser i de kommende år på at øge antallet af læsepladser med mere end 50 procent; Mord på Det Kongelige Bibliotek; Af boet efter afdøde redaktør Harald Mogensen (1912-2002) modtog Det Kongelige Bibliotek fra fru Kirsten Mogensen sidste år en større samling kriminallitteratur som gave; Det Kongelige Bibliotek på nettet; 150.000 e-bøger tilgængelige fra Københavns Universitetsbibliotek og Københavns Universitet; ECCO (Eighteenth Century Collection Online) er købt; Udstillinger; Foredrag; Musikarrangementer; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Publikationer