Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2005)
Indhold: Nyt samlet Universitetsbibliotek - vil styrke og samordne biblioteksbetjeningen af Københavns Universitet; Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek og Det Kongelige Bibliotek sammenlægges til: "Det Kongelige Bibliotek, Nationalbibliotek og Københavns Universitetsbibliotek"; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; Koncerter; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Publikationer;