Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2005)
Indhold: Det Kongelige Biblioteks udbygning på Amager; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Webudgivelsen H.C. Andersen og musikken; Udstillinger; Foredrag; Musikarrangementer; Erhvervelser; Frimærkehandler og jernbanehistoriker Peer Olav Thomassens Fond; Publikationer