Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2004)
Indhold: Bøger og bibliotek; Sponsoraftale; Montanasalen; Montana Møbler A/S,; Korttyveri opklaret; Netadadgang med egen bærbare pc på Amager; BogForum 2004: Bevar bogen; H.C. Andersen-brevbiografi på nettet; Peder Laales Ordsprog online; Lucretius i ny udgave; Niels Schiørrings verdslige samlinger nu Online; Udstillinger; HOLCK - Politikens bladtegner gennem 40 år; UNSETTLED - 8 sydafrikanske fotografer; Oktogonen; Foredrag; Musikarrangementer; Berliner-Symfonier – CPHrDOX; Nordic Music Days; Debutkoncert: Nishiki Sano¸ Canadian Association of Research Libraries; Erhvervelser;