Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2004)
Indhold: Brug af Det Kongelige Bibliotek slår rekord; Bevaring af internettet; Webtidsmaskine som bryllupsgave; Det Kongelige Biblioteks og Statsbiblioteket i Århus1 gave i forbindelse med kronprins Frederik og Mary Donaldsons bryllup 14. maj er en webtidsmaskine; IT-udstyr til synshandikappede; Nye baser i Elektra; Fund og Forskning på nettet; Retroprojekter gør REX mere komplet; David Simonsens arkiv gjort tilgængeligt efter 70 år; REX — nyt design, nye muligheder, ny adresse; H.C. Andersens Almanakker online; Trykte kataloger på nettet; Harpestrængs urtebog på nette; Nyt i Den nationale Billedbase; Dansk Kortfortegnelse 2003 er udkommet; Engelske noder fra 1820-40 på nettet; Golden Days i Diamanten; Foredrag; Debat; Kulturarven i den digitale tidsalder; Udstillinger; Musikarrangementer;