Levnedsberetning til Ordenskapitlet 1907 - Lange, H.O.; Larsen, Svend (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2003)
H. O. Lange: Levnedsberetning til Ordenskapitlet 1907 Forord ved vicedirektør Svend Larsen, Statsbiblioteket i Århus