Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2003)
Indhold: Foredrag; I Hitler-Tysklands skygge. De danske jøder 1933-1945; Foredragsrække om breve og brevsamlinger; Brunch på biblioteket; H.O. Lange-Prisen; Det Kongelige Biblioteks årsberetning 2002; Adgang til over 10.000 elektroniske bøger Det Kongelige Bibliotek tilbydes nu via Elektra; Nørrebros Teater i 50 år; REX; Digitaliserede kort fra Kortsamlingen; Fotografisk Atelier på Det Kongelige Bibliotek modtog i maj Foreningen for Boghaandværks diplom; Musikarrangementer; Udstillinger; Erhvervelser;