Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2003)
Indhold: Har fortiden en fremtid?; Audiovisuelt foredrag med Heiner Goebbels; Et kig bag kulissen; Latinsk psalter med tilknytning til Roskilde; Sjældne tryk som e-høger; Udvikling i H.C. Andersen-portalen; Brev fra H.C. Andersen til hans moder dukket op; Næstved-kalendariet online; Islandsk håndskrift på nettet; Thomas Laubs samlinger af salmer på nettet; Den musikvidenskabelige database RILM i online-version; Musikhistorisk Museum og Carl Claudius"' Samling kan nu søges i REX; NORDINFO-penge til nordisk netarkiv-projekt; Udenlandske Ældre Samling på nettet; Udstillinger; Erhvervelser