Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1997)
Indhold: Grundstensnedlæggelse; 7. oktober 1996 blev grundstenen lagt i "Den sorte Diamant" på Havnefronten; I Hendes Majestæt Dronning Margrethe den Andens femogtyvende regeringsår den syvende oktober 1996 blev grundstenen til "Den sorte Diamant", Det kongelige Biblioteks udbygning på Havnefronten, nedlagt på dette seed af Kulturminister Jytte Hilden, som indmurede den første sten, Overborgmester Jens Kramer Mikkelsen, som indmurede den anden sten, og Direktør Erland Kolding Nielsen, der som bibliotekets repræsentant indmurede den tredie sten; Schmidt, Hammer & Lassen; Rejsegilde på Amager 4. oktober 1996; På Dee kongelige Biblioteks magasinbyggeri på Amager blev der afholdt rejsegilde 4. oktober 1996; Forum bogmesse 15.-17. november; Besøg; Erhvervelser; Personalia; Udlån til udstillinger;