Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1995)
Indhold: Udstillingen "På given foranledning..."; Bjørn Bursel i Fiolstræde; Forhallens ottekantede montre; Nye bøger; Enestående Søren Kierkegaard-manuskript overdraget til Det kongelige Bibliotek; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Besøg; Det kongelige Bibliotek i Forum, Bog Forum; Frimærkehandler og jernbanehistoriker Peer Olav Thomassens Fond; Personalia