Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1995)
Indhold: Hva' med PH?; Udstilling i Rundetårn 24. sept. - 20. nov. 1994; Små Seancer; Glimt fra avisens historie • Plancheudstilling; Mexico: Images and Sources; Forhallens ottekantede montre; Jødisk forskning i et nyt Europa Kongres i København; Erhvervelser; Besøg; Udlån til udstillinger; Carl Nielsen Udgaven • Carl Nielsens samlede værker; Personalia;