Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1994)
Indhold: Årets bogarbejde på Det kongelige Bibliotek Slotsholmen; "Still Leben" i Fiolstræde; Kongeligt og Kostbart • Klenodier fra Kongernes Bibliotek; Forhallens ottekantede montre; Det kongelige Biblioteks afdeling på Amager skal udbygges med fantasi...; Arkitektfirmaet Dissing & Weitling vandt Kulturministeriets arkitektkonkurrence om et kombineret biblioteks- og magasinbyggeri for Det kongelige Bibliotek i forbindelse med Københavns Universitet Amager; Danske Provinstryk 1482 -1830; Bogen i Danmark 1800 -1850; Udlån til udstillinger; Besøg; Andre meddelelser; Erhvervelser; Personalia;