Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1993)
Mindretal søger identitet. Tyskjødisk kultur i David Simonsens samling; Den ottekantede montre i Forhallen; Det kongelige Biblioteks udbygning på Havnefronten; Jytte Hilden; Fiolstræde; Velkommen til IDE; Danmarks Institut for International Udveksling; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Besøg; Personalia;