Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1992)
Indhold: Mozarts 200 års dødsdag markeret ved udstilling; William Butler Yeats 1865 - 1939 udstilling på universitetsbiblioteket Amager; Udstillinger i forhallens ottekantede montre: Nadine Gordimer; Håndtegnet kort fra Vitus Bering rejse 1725-30 på Det kongelige Bibliotek; Gøngehøvdingen, Carit Etlar og Det kongelige Bibliotek; Strategisk planlægning/nye strukturer; Automatiseret udlån på Amager; Referenceværker på CD-ROM; Personalhistoriske microfiches-opslagsværker på Slotsholmen; Biblioteket har anskaffet et nyt stort opslagsværk, The Scandinavian Bio-graphical Archive (SBA); Udlån til udstillinger; Besøg; Erhvervelser; Personalia