Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1992)
Indhold: Med lov skal land bygges. Jyske Lov 1241 – 1991; Europæisk humanisme og nylatin; Forhallens ottokantede montre; Ålands kultur og historie; Alle mand af huse på Det kongelige Bibliotek; Samtlige medarbejdere var i juli-august 1991 i magasinerne for at stregkode 1/4 million bøger. Det drejede sig om værker, der i forvejen var registrerede i bibliotekets online-katalog REX; Orientalske manuskripter; Erhvervelser; Besøg; Personalia;