Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1991)
Indhold: Dansk Ægyptologi -fra mystik til videnskab; Franz Werfel 1890 – 1945; Første danske CD-ROM; MAGNUS; EF-publikationer og udenlandske Danica i REX; Dania Polyglotta 1989; Plov og Pen. Festskrift til Svend Gissel; Udlån til udstillinger; Ottekantet montre i Forhallen; Erhvervelser; Besøg Fhv. kultur- og socialminister Mimi Stilling Jacobsen; Den belgiske ambassadør Erik Bal; Formand for Folketingets Kulturudvalg, Jimmy Stahr; Kulturminister Grethe Rostbøll; Personalia;