Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1991)
Indhold: Klaus Lindewald 1935 – 1986; Udstilling på Det kongelige Bibliotek 13. oktober - 29. december 1990; Italienske mønter, medaljer og bøger i Fiolstræde; Den arabiske Rejse 1761 – 1767; Kend Kulturtidsskrifterne; Katalog over danske kulturtidsskrifter; Forskningsbiblioteket i samfundet; Erhvervelser; Håndskriftafdelingen; Personalia