Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1990)
Indhold: Originalmanuskriptet til Pelle Erobreren tilbage i Danmark; Europa og Babylon; Danmark i luftfotos; Sanaa må du til...; Gæsteforelæsere; Erhvervelser; Personalia;