Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1990)
Indhold: Fotografiet fejres; Ole Vig Jensen får overrakt Kongelig Hoffotograf Peter Elfelt af førstebibliotekar Ib Rønne Kejlbo, Kort- og Billedafdelingen; Erland Kolding Nielsen; Det hebraiske sprog og dets genoplivelse; Joseph Roth, 1894 – 1939; Rabindranath Tagore på Amager; Guitarmusik og –udstilling; Dansk Juridisk Bibliografi nu helt ajour; One small step .... One giant leap ....; Erhvervelser; Erhvervelser; Forskningsbibliotekernes fælles montrepulje - retningslinjer for administration;