Kronik - Jørgensen, Jesper Düring (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1989)
Indhold: Nekrolog Fhv. førstebibliotekar ved Det kongelige Biblioteks Kort- og Billedafdeling Bjørn Ochsner (4.4.1910-24.3.1989); Mongolerne og deres kultur; Gustav Kiihlmann og hustrus esperantosamling; Perestrojka, glasnost og socialisme; Psykologi og grænseområder; Maurice B. Line på Det kongelige Bibliotek; Universitetsbiblioteket åbner onlinekatalog for publikum; REX; KB1 og KB2; biblioteket har nu to x RC8000; Nordisk Institut for Asienstudier genåbner; Erhvervelser; Personalia;