Kronik - Redaktionen, - (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1987)
Indhold: Det Kongelige Biblioteks Orkesterkatalog 1987, Det Kongelige Biblioteks sommerudstilling 1986 "Den Arabiske Rejse - En dansk videnskabelig ekspedition 1761-1767, Udstilling om Biblen på dansk gennem 500 år, EEBS og EURODICAUTOM, havearkitektur, informations- og dokumentationsafdelingen - IOD-afdelingen, erhvervelser.