Kronik - Redaktionen, - (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1987)
Indhold: udstilling om Ridekunst i århundreder, kursus arrangeret af Landsudvalget for indsamling af fotografier og dokumentarfilm, nedsat styregruppe for Publikumsafdelingen, nedsat styregruppe for den nyere udenlandske samling, erhvervelser