Kronik - Redaktionen, - (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1987)
Indhold: Kuhlau-manuskript købt til Det Kongelige Bibliotek, forfattere på flugt (tysksprogede forfattere og kulturpersonligheder, der måtte forlade Tyskland efter 1933, og som søgte tilflugt i Danmark), biografier på microfiche, rejsedagbog – tegninger (Willem Schellinks rejser til blandt andet Frankrig og Italien), erhvervelser