Brødrene Grimm – og deres danske bekendtskaber - Fenger, Kirsten (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
De eventyrlige, tyske brødre havde et stort netværk blandt samtidens europæiske forfattere og sprogforskere, og de korresponderede flittigt med både H.C. Andersen og videnskabsmændene Chr. Molbech, Rasmus Rask og C.C. Rafn – blandt mange andre.