Et Mozartportræt i Danmark. Løsningen på en gåde II - Sørensen, Inger (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
I den spæde danske guldalder ankom en efterklang af wienerisk geni til København: Mozarts enke, Constanze, havde nogle år efter Wolfgangs død giftet sig med den danske charge d’affaires i Wien, Georg Nikolaus Nissen, og de flyttede sammen til København, hvor en i bogstaveligste forstand malerisk forbindelse blev skabt.