Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2002)
Indhold: Arkiv for Dansk Litteratur på nettet; Nye udvalg lægger strategi for bevaring af dansk kulturarv; DEF-fagportal om historie og arkæologi i støbeskeen; Lov om pligtaflevering af musikalier fylder 100 år; Websiden www.kb.dk vinder nordisk pris; Det Kongelige Biblioteks byggeri på Amager vinder international pris; Udstillinger; Kulturbevaring på Det Kongelige Bibliotek; Verden set på ny. Fotografi og malerkunst i Danmark 1840 — 1900; Besøg og arrangementer; Prins Joachim besøgte den 26. februar Diamanten; Erhvervelser;