Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1994)
Rued Langgaard 100 år; Europæiske Bogbind '93 • European Bookbindings '93; Beskyt og Bevar / Nye Danske Bogbind; 'Den ottekantede'; Fiolstræde; Havnefronten; Udlån til udstillinger; Besøg; Andre meddelelser; Andre meddelelser; Personalia;