Kronik - Meile, Jakob K. (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2017)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m.: fusionen mellem Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek, Bodil Hendriksen, Mette Mejlvang, Daguerreotypier fra Dansk Vestindien, Breve og manuskriptsamlinger. Udstillinger: Abramović Method for Treasures; Blinde vinkler. Billeder af kolonien Dansk Vestindien; Arets Bedste Bogarbejde 2017; Sort pa hvidt – Vi elsker boger!; International Cartoon Award