Den dansk-amerikanske forbindelse og Karen Blixens debut - Røder, Allan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
I 1934 fik Karen Blixen sin første bog på tryk: Seven Gothic Tales. Denne debut var resultatet af en længere proces, hvor ikke mindst venskabet mellem hendes moster, Mary Bess Westenholz, og den amerikanske forfatter Dorothy Canfield Fisher spillede en betydelig rolle.