Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m.m. KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Bøger og bibliotek: Sjældent Beethoven-manus restaureret og SIBMAS Teaterkonference )Société Internationale des Bibliothèques, des Musées et des Archives de documantation des Arts du Spectacle!). Danmarks Kunstbibliotek bliver en del af Det Kongelige Bibliotek. Søren Gyldendal-prisen blev tildelt en af bibliotekets, domicilerede forskere, cand.mag. Morten Møller. Det Kongelige Bibliotek på nettet: Søg i REX på andre alfabeter. Udstillinger: Skatte i Det Kongelige Bibliotek. Bladtegnermuseet: Den lyse illustrator: Ida Gantriis, Skuespilleren der tegnede: Valdemar Møller, Grænseløs humor: Medborgerskab set gennem humor og satire. Det Nationale Fotomuseum: Vi byggede et hus. Foredragsrække: Demokrati før og nu, Faith, Feminism and Freedom, International Forfatterscene, De Unge og De Tunge, Shakespeare-fejring: Foredragsrække og koncertrække Koncerter: DiamantEnsemblet, Vinterjazz og andre koncerter