Nyerhvervet inkunabel med lang historie - Christensen, Karsten (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
I efteråret 2015 indkøbte biblioteket en uhyre sjælden inkunabel i samlingen efter en kendt, just afdød bogsamler. Inkunablen havde en proveniens, der kunne spores langt tilbage i den danske bog- og bibliotekshistorie.