En korrektion. Om Carit Etlars ”Gjøngehøvdingen” - Dyrbye, Martin (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
Et eksempel på konsekvenserne, når en kildes proveniens fejlfortolkes og dermed skaber grobund for mytedannelse – om Carit Etlars ”Gjøngehøvdingen”