H.O. Lange-prisen til Charlotte Appel & Ning de Coninck-Smith. Motiveringstale ved tildelingen - Egelund, Niels (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2016)
H.O. Lange-prisen for 2015 uddeltes den 24. februar i år og gik til professor mso, dr.phil. Ning de Coninck-Smith & lektor, dr.phil. Charlotte Appel for værket Dansk skolehistorie. Hverdag, vilkår og visioner, bd. 1-5.